Föreläsare

Boka Annie Lööf som föreläsare

Annie Lööf är en erfaren och prisbelönt talare och föreläsare inom framför allt ledarskap, om modet att stå trygg i sig själv och att leda när det oväntade händer.

Annie Lööf i cerise kavaj föreläsare

Med sin långa erfarenhet som näringsminister och partiledare inspirerar Annie personligt om sin egen resa som chef och ledare, berättar om de nycklar och motton som hjälpt henne framåt. Hon får ofta höga betyg av publiken och det som särskilt lyfts fram är att hon blandar allvar med humor, att de som lyssnar blir stärkta att våga fatta modiga beslut och att hon är inspirerande att lyssna till.

Hon bjuder på både misstag och framgångar i att vara uthållig och engagerad som ledare. Det är fokus på det värderingsbaserade ledarskapet och vad mål, mod och passion gör för skillnad, både för ens eget ledarskap och för att få medarbetare och kollegor med sig.

Annie har levt hela sitt vuxna liv i offentligheten och hon ger också konkreta tips för att känna kraft och styrka för att kunna stå stadigt när det blåser hårt.

Som 23-åring personkryssades Annie in i Sveriges riksdag 2006, och fem år senare valdes hon till partiledare för Centerpartiet och utnämndes till näringsminister och departementschef i Fredrik Reinfeldts alliansregering. Hon har varit ung på sina positioner, men när hon lämnade politiken efter två decennier som aktiv gjorde hon det som en av veteranerna.

Varje föreläsning är unik och tillsammans med er som arrangör skräddarsyr hon ert pass, ett tal, en föreläsning, ett panelsamtal eller modererat samtal. Hon föreläser både för små grupper och stora konferenser. Med sin breda erfarenhet av politik, ledarskap och samhällsanalys kan hon väva in såväl dagsaktuella ämnen som geopolitiska analyser och demokratifrågor.

Annie Lööf Speaker of the year

Boka en inspirerande föreläsning eller ha med Annie i ett modererat samtal! Det kommer definitivt göra att ni som lyssnar vågar och orkar gå den där extra milen för det ni tror på.

Ni kan höra av er direkt till Annie eller gå via de talarbyråer som hon samarbetar med: